Discover the finest spaces
Delen

Madrid: de stad waar levensgenieters hun hart kunnen ophalen

Het wordt weer wat frisser in Nederland en dat betekent dat het tijd wordt om uw MICE-trip naar het buitenland te verplaatsen. In Madrid zakt de temperatuur bijna nooit onder de vijftien graden en dat maakt het een prima uitgangspunt voor uw zakelijke reisje. Het is een stad die altijd bruist, waar levensgenieters op kleine pleintjes een koel biertje drinken en waar hammen aan de bar de stemming zetten. Het is ook een stad vol te gekke locaties, waar wij alvast een selectie voor u van maakten.

01. URSO Hotel and Spa

Dit vijfsterren boetiekhotel wordt later deze maand geopend, maar de vooruitzichten zien er zo goed uit dat we dit hotel bij voorbaat al opgenomen hebben in ons Top 5 lijstje van Madrid. Er zijn drie flexibele evenementenruimtes waar maximaal honderd personen in kunnen. Daarnaast is er een luxueus binnenzwembad, een geweldige spa en een heerlijk restaurant.

02. La Maruca

La Maruca is een tapasrestaurant van chefkok Paco Quirós dat er niet typisch Spaans uitziet, maar wel typisch Spaanse tapas serveert. Het restaurant staat vooral bekend om haar visgerechten en de specifieke maritieme smaak.

03. Only You Hotel & Lounge

Het Only You Hotel & Lounge is ontworpen voor zowel de zakenreiziger als de “gewone” reiziger. Dat betekent dat u kunt rekenen op luxe en amusement, maar ook op comfort en uitstekende service. Er zijn drie ruimtes waar uw evenement plaats kan vinden, maar daarnaast is er ook een  spectaculaire lounge waar u kunt relaxen na een dag hard werken. Hier wordt de muziek aangepast aan het moment van de dag.

04. Casa Lucio

Casa Lucio opende haar deuren in 1959 en is een van de meest traditionele restaurants van Madrid. Hier kunt u terecht als u de echte Madrileense keuken wilt uitproberen. Vraag naar het gerecht van de dag, afhankelijk van het seizoen en van de producten die op dat moment beschikbaar zijn, of kies een van de Spaanse gerechten van de kaart. Er kan gedeeld worden, wat dit een leuke ervaring maakt voor een groepsdiner.

05. Silken Puerta America

Dit hotel geeft een nieuwe invulling aan het begrip design. Elk van de twaalf verdiepingen heeft haar eigen, totaal verschillend thema, ontworpen door een andere designer. Denk hierbij aan jungle, Star Wars of Japans. Er is een sky bar op het dak en er zijn ook mogelijkheden voor evenementen. Een erg bijzondere plek, of u hier nou slaapt of alleen even een drankje komt drinken op het dakterras.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.