Discover the finest spaces
Delen

M-Lab: reprise van RENT en arrangementen tijdens SAIL 2015

Wegen succes en op veler verzoek gaat de M-Lab versie van de hitmusical RENT dit najaar in reprise. Afgelopen februari bracht M-Lab de musical terug naar Nederland, met een cast van jonge muziektheaterprofessionals. Pers en publiek waren lovend over de eerste serie voorstellingen. Vanaf 8 oktober is de voorstelling terug in het theater en evenementenlocatie.

RENT, gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme, vertelt het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

Industriële uitstraling

M-Lab ligt in Amsterdam-Noord, direct aan de oever van het IJ. Op één van de oudste bedrijventerreinen van het stadsdeel is de voormalige opslagloods in 2007 verbouwd tot een volwaardig theater. De locatie is ook te huur voor externe doeleinden. M-Lab heeft verschillende multi-inzetbare ruimtes verdeeld over twee verdiepingen en een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam. De rauwe, industriële uitstraling geeft M-Lab de sfeer die past bij haar dagelijkse functie van broedplaats voor jong muziektheatertalent, maar maakt de locatie ook heel geschikt voor bedrijfsactiviteiten, presentaties en feesten.

[Foto’s: M-Lab]

SAIL

Dankzij de ligging aan het IJ in Amsterdam Noord is M-Lab deze zomer ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan SAIL Amsterdam 2015, van 19 tot en met 23 augustus aanstaande. M-Lab werkt voor de gelegenheid samen met Martinair Party Service om op deze locatie, direct aan ‘t IJ en pal naast het hoofdpodium zakelijke arrangementen te bieden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.