Discover the finest spaces
Delen

Lustrumcongres Pensioenfederatie in het World Forum Den Haag

Het eerste lustrumcongres van de Pensioenfederatie vindt op dinsdag 17 mei plaats in het World Forum Den Haag. Onder de genodigden zijn vertegenwoordigers van nationale en internationale overheden, politiek, toezichthouders, wetenschap, bestuursleden van pensioenfondsen, sociale partners en media. Het congres zal worden geopend door Koningin Máxima.

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht. Het World Forum heeft de afgelopen jaren menig evenement georganiseerd op het gebied van safety & security en daarmee veel ervaring opgebouwd.

World Forum Den Haag

Pensioenfederatie

De Pensioenfederatie bevordert de verdere ontwikkeling, instandhouding en uitvoering van een goed en betrouwbaar pensioenstelsel in Nederland. Zij behartigt namens ongeveer 240 pensioenfondsen de belangen van ruim 5,5 miljoen deelnemers, 3 miljoen gepensioneerden en 8 miljoen gewezen deelnemers. Circa 85 procent van alle werkenden bouwt pensioen op bij een collectief pensioenfonds.

De Pensioenfederatie is aangesloten bij Wijzer in Geldzaken. In haar functie als erevoorzitter van dit platform zal Koningin Máxima op het congres aanwezig zijn, om aandacht te vragen voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. In het platform werken partners uit de financiële sector, de overheid, voorlichtings- en consumentenorganisaties en de wetenschap samen aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland.

Andere sprekers op het lustrumcongres van de Pensioenfederatie zijn onder andere Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen en Merel van Vroonhoven, voorzitter van het Bestuur van de AFM.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.