Discover the finest spaces
Delen

LOODS10 Oudewater: een exclusieve vergaderlocatie omringd door groen

Meetables is een bijzondere vergaderlocatie rijker: LOODS10 Oudewater. Waar vroeger de varkens rondscharrelden, is het monumentale pand in Oudewater tegenwoordig een moderne plek waar business en pleasure elkaar ontmoeten. Combineer de vergadering met een diner of strijk neer op het grote lounge terras met uitzicht op de oude boomgaard.

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is LOODS10 Oudewater een rustieke locatie tussen groene velden met grazende koeien. Het pand staat midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Rotterdam. LOODS10 Oudewater is een plek waarbij je even kunt ontsnappen aan je alledaagse kantoor in de stad. De boomgaard in de tuin en de knusse inrichting van de eetruimte geven je al snel dat ‘huiskamer gevoel’.

Vergaderen

LOODS10 Oudewater beschikt over drie ruimten en huur je altijd exclusief. De grote zaal is geschikt voor groepen tot veertig personen. De moderne ruimte is strak ingericht met houten tafels en lederen stoelen. Laat je gedachten tijdens de vergadering even afdwalen wanneer je een blik werpt op de groene grasvelden, aangrenzend aan de openslaande terrasdeuren van de zaal. De kleinere zaal dient als een break-out ruimte voor zes personen.

Ontspanning

Strijk na de vergadering neer voor een uitgebreide lunch of barbecue op de loungestoelen op het terras of neem plaats in de open eetkeuken. Wanneer je vergadert in LOODS10 Oudewater heb je een echte barista koffiebar tot je beschikking waar er kunstige koffies worden gecreëerd. Wil je een lange vergaderdag onderbreken om energie of inspiratie op te doen? In de omgeving kun je onder meer schapendrijven, stand-up paddlen op de IJssel of de omgeving verkennen op een ouderwetse solex scooter. Met het monumentale pand als Meetables’ negende locatie is LOODS10 Oudewater een echte aanwinst.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.