Discover the finest spaces
Delen

Lokale vrienden geven ’t Raadhuis Maarn nieuw leven

Door een gemeentefusie stond het Raadhuis Maarn al lange tijd leeg, maar drie lokale ondernemers zagen in het monumentale pand een nieuwe bestemming: een vergader- en evenementenlocatie.

In het souterrain van de nieuwe locatie zit een stel jonge architecten, op de zolder is een expositieruimte van een stichting en op de beletage worden drie sfeervolle ruimten verhuurd als vergaderruimte, evenement en trouwlocatie. Het rijksmonument uit 1925 kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling en richt zich vooral op de kleinere gezelschappen.

Raadhuis Maarn

“De uitstraling, de sfeer zowel binnen als buiten het pand en de inrichting maken maken het Raadhuis in Maarn een unieke locatie”, zo vertelt eigenaar en voorzitter van de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn Nick Breur. “Daarnaast is de locatie zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.” De stichting zorgt ervoor dat op nationale feestdagen het oude Raadhuis zijn gemeenschappelijke functie behoudt. De rest van het jaar staat het Raadhuis open voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Zo kan er worden getrouwd, zijn er vergaderruimtes en kunnen er high-tea’s worden gegeven.

De ondernemers in Raadhuis Maarn zijn aangesloten bij de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Door hun krachten te bundelen hebben de ondernemers het voor elkaar gekregen om lokale activiteiten op het plein terug te brengen en voort te zetten. Het Raadhuis beschikt over de nodige faciliteiten en geeft ook de mogelijkheid tot het verzorgen van lunch.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.