Discover the finest spaces
Delen

Lifestylecenter en evenementenlocatie Nidum geopend

Het duurde iets langer dan gepland, maar lifestylecenter en evenementenlocatie Nidum in Grave is onlangs geopend. Hier vind je winkels en showrooms over lifestyle en wonen, restaurant Ovum en een grote binnentuin. Eind 2022 opent bovendien een boetiekhotel met zes designkamers. Het voormalige arsenaal heeft verschillende ruimten die gebruikt kunnen worden voor meetings en events.

Nidum zit in het monumentale gebouwencomplex dat jarenlang werd gebruikt als arsenaal en onderdeel was van de vestingwerken. De gebouwen zijn het afgelopen anderhalf jaar grondig verbouwd. Eigenlijk is het lifestylecenter een verlengstuk van interieurbedrijf Keijser&Co dat dezelfde eigenaren heeft. Zo’n tien tot vijftien partners van Keijser&Co hebben er namelijk hun eigen showroom of winkel. Deze merken moeten elkaar versterken en inspireren. “De uitgestrekte ruimtes, mooie raampartijen en karakteristieke details maken het Arsenaal een perfecte locatie voor mooie showrooms, bijzondere evenementen en wisselende exposities” aldus Nidum.

Nidum

In het nieuwe lifestylecenter Nidum, restaurant Ovum en de ruime binnentuin zijn allerlei soorten meetings en events mogelijk. De grote en kleine serres van Nidum zijn bijvoorbeeld ideaal voor productpresentaties, workshops, lezingen of meetings. Restaurant Ovum heeft verschillende ruimten zoals de bar, de entree, de Kapel en de Lounge waar je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, vergadering of diner kunt organiseren. Het restaurant wordt gerund door chefkok Sebastiaan Follong en is van dinsdag tot en met zondag open voor publiek. Ovum verzorgt ook het culinaire gedeelte bij events. 

Over een jaar kun je ook voor meerdaagse meetings terecht bij Ovum. Dan opent namelijk het boetiekhotel met zes kamers die helemaal worden ingericht door verschillende interieurprofessionals met meubilair, sanitair, vloer- en raambekleding en accessoires van de winkels en showrooms van Nidum. Hierdoor hebben alle kamers weer een compleet andere uitstraling. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.