Discover the finest spaces
Delen

Levensmiddelenindustrie 10 jaar te gast in DeFabrique

Een locatie die 350 evenementen per jaar te gast heeft, kijkt niet snel meer ergens van op. Toch kijkt Sybren Ophof van DeFabrique met extra trots terug op de mijlpaal die ze vorige week behaalde.

Donderdag 15 oktober vond in de Utrechtse evenementenlocatie voor de tiende keer de jaarlijkse bijeenkomst van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) plaats. Organisatiebureau Toine Dorpmans Groep bracht de koepelorganisatie van de levensmiddelenindustrie in 2006 voor het eerst naar DeFabrique. Sindsdien keerde de FNLI ieder jaar terug, en vierde ze dit jaar haar tienjarig jubileum.

Mijlpaal

Commercieel directeur Sybren Ophof van DeFabrique reikte een symbolische oorkonde uit aan het bestuur van FNLI en Toine Dorpmans Groep. “Wij zijn trots op alle evenementen die meerdere jaren bij ons blijven. Er is geen groter bewijs dat we als locatie ons werk goed doen. Maar tien jaar FNLI is voor ons een echte mijlpaal, daar ben ik oprecht heel erg trots op.”

De jaarlijkse bijeenkomst van de FNLI is een ijkpunt in het jaar geworden. DeFabrique geeft als vaste locatie herkenbaarheid aan het evenement, maar door de verschillende locatiegroepen op het evenemententerrein is het ieder jaar gelukt om een ander concept te presenteren.

Merk van het Jaar

Ieder jaar reikt de FNLI in DeFabrique de ‘Merk van het Jaar’ awards uit. In de laatste editie kwam Bolletje naar voren als winnaar. Uit het consumentenonderzoek blijkt dat Bolletje het hoogst scoort op kwaliteit, innovatie en expressiviteit.

[Foto: FNLI]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.