Discover the finest spaces
Delen

Las Arenas Balneario Resort – Romaanse stijl, helderblauwe zee én Valencia

Op maar een paar minuten afstand van het stadscentrum en met uitzicht op zee is Las Arenas Balneario Resort het eerste 5 sterren Deluxe hotel in de regio van Valencia. Het hotel is gelegen op de plek waar vanaf de 19e eeuw Las Arenas Spa te vinden was. In 2006 opende het nieuwe resort dat de historiek combineert met het moderne. Vlakbij het strand en dichtbij het stadcentrum is het een uitstekende locatie voor conferenties, evenementen en ieder andere gelegenheid.

“Wat ons onderscheidt van andere hotels in de regio is de hoge service die wij bieden”, zo vertelt sales-manager Moisés Martínez. “We richten ons namelijk zowel op de zakelijke als particuliere klant. Naast dat we een conventiecentrum zijn, bieden we ook recreatiemogelijkheden zoals een groot zwembad en een spa.” Het conventiecentrum beschikt over bijna vijftien ruimten voor in totaal 2000 mensen, daarnaast is er ook nog een auditorium voor zo’n 500 mensen. Elke ruimte profiteert van het invallende licht met het uitzicht op zee. Hierdoor is het conventiecentrum geschikt voor zowel conferenties en voorstellingen als feesten en galadiners.

Las Arenas Balneario Resort

Na een conferentie of vergadering in Las Arenas Balneario Resort kunnen de gasten vanzelfsprekend verblijven in een van de 253 kamers. Het klassieke decor verhoudt zich goed tot de rest van het hotel. Toch is er per etage gekozen voor een andere kleurtoon. Hierbij is er op de begane grond gekozen voor een lichte toon, naar boven toe wordt de kleurtoon per etage iets donkerder. “Zo heeft elke etage een uniek karakter”, aldus Martínez.

De combinatie van hotel, restaurant, spa en conventiecentrum zorgt ervoor dat Las Arenas Spa Hotel aan elke vraag tegemoet kan komen. Voor de zakelijke gasten zijn er genoeg faciliteiten, maar ook de particuliere gasten kunnen zich op deze locatie prima uit de voeten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.