Discover the finest spaces
Delen

Landmark: tweede locatie van Inntel Hotels in onze hoofdstad

Aan de VOC-kade in het Oostelijk havengebied opende Inntel Hotels Amsterdam Landmark eind april officieel de deuren. Het betreft een robuuste eyecatcher aan het water, met een thema dat geïnspireerd is op het rijke industriële verleden van de omgeving. Het 16 verdiepingen tellende hotel beschikt over diverse meetings & events-zalen voor maximaal 200 personen en heeft daarnaast 306 luxe kamers, waarvan er 115 zijn uitgerust met het inmiddels iconische ronde bubbelbad. Daarnaast beschikt het hotel nog over Bar & Brasserie Werkspoor en een Spa Steam met zwembad.

De geschiedenis die zich op het Oostenburgereiland heeft afgespeeld is op verschillende manieren terug te vinden in het nieuwe hotel. Zo zijn er verwijzingen naar de VOC, de vroegere eigenaar van het eiland, en naar Werkspoor. Dit was een machinefabrikant die op de plek van het splinternieuwe hotel zat. Vooral bijzonder is het enorme gele kraanhuisje in de lobby. De meeste indruk maakt het glazen dak dat maar liefst 7,5 meter hoog is. Ook de gevel is van glas waardoor gasten een weids uitzicht over water en op de stad Amsterdam hebben.

Indrukwekkend decor

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is een prima locatie voor inspirerende (meerdaagse) meetings & events tot 200 personen. De industriële constructies en het zicht op de stad Amsterdam vanuit de panoramaramen maken een indrukwekkend decor voor elk congres, cocktailparty of productpresentatie.

Break-out zalen

De ruimte is middels geluidsdichte flexibele wanden te verdelen in vier break-out zalen. De zalen zijn bereikbaar via de lift en trap die leidt naar een foyer die exclusief te reserveren is. Even napraten of borrelen na afloop van een event kan bij Bar & Brasserie Werkspoor: een ruimte dus met een fraai industrieel karakter. De brasserie heeft bovendien een buitenterras aan het water van de VOC-kade.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.