Discover the finest spaces
Delen

Lakehouse Loosdrecht host pop-up restaurant van drie sterren Michelin chef Jacob Jans Boerma

Een culinaire reis in negen gangen; 9 senses belooft een spectaculaire belevenis te worden. Lakehouse Loosdrecht is van vrijdag 24 september tot en met 26 september het domein van internationaal vermaarde sterrenchefs Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot. In de aanloop naar de opening van hun Antwerpse restaurant Fine Fleur, openen zij aan de Loosdrechtse Plassen een driedaags pop-up restaurant.

Een bezoek van chefs met deze allure is voor veel locaties een ware droom. Monique Verheijden van Lakehouse Loosdrecht vertelt over het ontstaan van de samenwerking. “Drie weken geleden hadden we een private event waar Jacob Jan Boerma met zijn team een bijzonder menu voor hadden gekookt. De opening van zijn restaurant in Antwerpen, Fine Fleur, heeft door corona drie maanden vertraging opgelopen. Zodoende kwamen we op het idee om een pop-up te doen. Heel bijzonder, normaal moet je maanden van tevoren reserveren als je bij een drie sterren chef wil eten.” Dat het voor alle partijen een leuke ervaring is blijkt uit het enthousiasme waar Monique mee spreekt. “Het is ook weer iets heel anders.”

Fine Fleur

Boerma start op 1 oktober, in het nog te openen Botanic Sanctuary in Antwerpen, het restaurant Fine Fleur. Een etablissement waar fijnproevers al ruime tijd naar uitkijken en wat ‘next level’ gerechten belooft aan toekomstige gasten. Geïnteresseerden kunnen het laatste weekend van september in klein bestek alvast kennismaken met Fine Fleur.

Pop-up restaurant Fine Fleur voor de zakelijke markt

Lakehouse Loosdrecht biedt de zakelijke markt de mogelijkheid om speciale afspraken te maken. “Wij denken mee met onze opdrachtgevers,” zegt Monique. “We begrijpen wat hospitality is, hebben heel wat (internationale event meters) gemaakt en kunnen opdrachtgevers een tailor made beleving bieden.” De locatie in Loosdrecht is enthousiast over het organiseren van dit soort pop-up evenementen en denkt eraan om dit in de toekomst te blijven doen. “We denken aan een bijzondere pop-up reeks, maximaal een keer per kwartaal. Hierbij kan je denken aan verschillende thema’s. Dit kan bijvoorbeeld een Michelinsterren chef zijn, maar ook een specifieke keuken!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.