Discover the finest spaces
Delen

Laatste keer Restaurant VOOREENMAAND in De Glazen Ruimte

Restaurant VOOREENMAAND, het succesvolle concept dat Ramon Beuk in 2011 lanceerde in zijn evenementen locatie De Glazen Ruimte in Maarssen, gaat na vijf jaar de kast in. Nog één keer wil Ramon Beuk zijn gasten laten genieten van bijzondere avonden met leuke gasten, entertainment en natuurlijk lekker eten. Restaurant VOOREENMAAND is er van 6 t/m 28 augustus.

Gedurende één maand gaat Ramon Beuk los in zijn eigen restaurant in de evenementenlocatie De Glazen Ruimte. Beuk vertelt honderduit over wat er op tafel staat. Hij vertelt wàt er gegeten wordt, hoe de gerechten tot stand zijn gekomen, maar bovenal waarom hij juist voor deze gerechten en smaakcombinaties gekozen heeft. Een avond in VOOREENMAAND is dus een ware beleving.

De Glazen Ruimte

Totaal ander concept

Wat begon als een eenmalige uitstapje, groeide uit tot een jaarlijkse traditie met avond aan avond een vol restaurant. De laatste editie moet een bijzondere worden, waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen jaren. De bekende gezichten van de afgelopen jaren zullen weer langskomen, zoals Jörgen Raymann, de 3Js, Ruth Jacott, Roué Verveer en nog veel meer bekende namen die elke avond als verrassing voor iets extra’s zorgen.

Na dit jaar is het tijd voor nieuwe dingen. Ramon Beuk zit nooit stil en zal ongetwijfeld volgend jaar terugkomen met een totaal ander concept. Wat dat zal zijn, zegt hij nog niet te weten en ook al zou hij het weten, zou hij het niet vertellen. Daar komen mensen vanzelf wel achter.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.