Discover the finest spaces
Delen

Laat je inspireren door het luxe JA The Resort in Dubai met net geopend derde hotel

Het enorme JA The Resort in Dubai heeft er een derde hotel bij. Het JA Lake View Hotel is net geopend en heeft onder andere twee restaurants, een bar, drie buitenzwembaden en vijf eventruimten. Eerder deze maand werd het JA Beach Hotel, ook onderdeel van het resort, al compleet gerestyled.  Met vijftien meeting- en eventruimten en vijf buitenruimten voor evenementen is JA The Resort een droomlocatie voor je event. Of perfect om inspiratie op te doen en weg te dromen. 

In het Lake View Hotel is vooral gefocust op duurzaamheid door het plaatsen van zonnepanelen, voedselverspilling zoveel mogelijk te verminderen, papierloos inchecken en door te werken met duurzame partners. Het hotel vormt samen met het JA Palm Tree Court hotel, het JA Beach Hotel en onder andere zeven zwembaden, een golfbaan, vier tennisbanen, een watersport centrum, een privéstrand van bijna een kilometer en een privé haven het JA The Resort. Iedereen die gast is in één van de drie hotels mag van de enorme hoeveelheid aan faciliteiten gebruik maken. Met een miljoen vierkante meter is het resort één van de grootste in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

JA The Resort

Naast de vele sport- en wateractiviteiten die je bij JA The Resort kunt doen, zijn er ook allerlei vergader- en event mogelijkheden. Er zijn vijftien zalen, waaronder de vijf splinternieuwe zalen van het Lake View Hotel, die verschillen van grootte en plek bieden aan 24 tot 700 personen. Daarnaast zijn er ook verschillende plekken voor buitenevenementen zoals een croquet gazon voor maximaal 650 personen of de Palmito Garden voor maar liefst 1600 personen. Voor iets intiemere groepen is er een amfitheater en een terras. Verder kun je nog terecht op een speciale evenementenboot met 150 mensen.

Naast het enorme JA The Resort heeft JA nog zeven locaties op de Malediven en de Seychellen en andere plekken in de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf is onderdeel van Global Hotel Alliance dat 550 hotels heeft in 75 landen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.