Discover the finest spaces
Delen

La Bonbonniere en Maastricht Music Hall naar Maison van den Boer

Maison van den Boer neemt de exploitatie over van twee eventlocaties in Maastricht. Het gaat om de horecalocaties La Bonbonnière en Maastricht Music Hall, voorheen in het bezit van VVMGroup. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van de cateraar in de regio Zuid-Limburg.

De locaties zijn een mooie aanvulling op elkaar. La Bonbonnière is een historisch pand in de binnenstad, met een karakteristieke gevel, een fraaie en authentieke concertzaal en een Grand Theatercafé; Maastricht Music Hall is een moderne muziek- en congreslocatie aan de Maas, aan de rand van het centrum.

LaBonbonniere

La Bonbonnière

La Bonbonnière heeft een interessante geschiedenis, die is te herleiden tot het einde van de 16e eeuw toen de Jezuïeten zich in Maastricht vestigden. Na enkele verbouwingen in de jaren vijftig, zestig en zeventig, met in 1973 de realisatie van het nieuwe trappenhuis, is La Bonbonnière geworden wat zij nu is. Sinds december 1996 wordt La Bonbonnière ingezet voor zakelijke evenementen, congressen, huwelijken, diners, recepties, personeelsfeesten en theatervoorstellingen. In 2015 is het gehele pand bouwtechnisch gerestaureerd en inpandig opgeknapt.

 

maastricht music hall

[Foto: Maastrichtmusichall.com]

Conceptvernieuwing

Met name La Bonbonnière zal met haar Grand Theatercafé een conceptvernieuwing ondergaan. Volgens de cateraar gaat het om een vernieuwing waarbij ‘op eigentijdse wijze en met respect voor heritage en lokale gasten, gewerkt wordt aan een toonaangevende regionale horecaformule’. Beide locaties zijn per direct beschikbaar voor events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.