Discover the finest spaces
Delen

Kyocera Stadion mikt op grote zakelijke evenementen

Het Kyocera Stadion in Den Haag wil zich nog sterker profileren als eventlocatie voor grote congressen. Om dat te benadrukken krijgt de evenementenafdeling van het ADO-stadion een nieuwe naam. Zodra de nieuwe website live gaat, kunnen opdrachtgevers terecht bij de afdeling Hospitality & Events Kyocera Stadion.

Het evenementenbedrijf van onze voetbalclub blijft een volledige dochteronderneming van de NV ADO Den Haag en is verantwoordelijk voor alle catering rondom de thuisduels. Daarnaast wordt de focus nog meer gelegd op het stadion als zakelijke evenementenlocatie.

“De pijlen worden nog meer gericht op congressen met 200 of meer bezoekers”

 

Voetbal is en blijft heilig in het Kyocera Stadion, zo laat de organisatie weten, maar op de dagen dat er geen wedstrijden zijn wilt Hospitality & Events Kyocera Stadion zich nog meer gaan toeleggen op het verhuren van de thuishaven van de eredivisionist.

De zalen in het hoofdgebouw zijn nu al bijna dagelijks in gebruik voor vergaderingen en andere meetings, maar de pijlen worden in 2015 nog meer gericht op congressen van 200 gasten of meer.

Met de ruime parkeergelegenheid voor de deur en de ligging tussen de A4 en de A12 is het Kyocera Stadion een goed bereikbare uitvalsbasis voor bedrijven die een locatie zoeken voor hun evenement.

[Foto: Kyocera Stadion]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.