Discover the finest spaces
Delen

Kromhouthal weer decor van awardshow TV-Beelden

De Kromhouthal is voor het tweede jaar op rij het decor van De TV-Beelden. De derde editie van De TV-Beelden, het gala waarop jaarlijks de vakprijs voor Nederlandse makers en bedenkers uit de televisie-industrie wordt uitgereikt, vindt plaats op 2 maart 2015.

Op het gala is iedereen uitgenodigd die werkzaam is in de televisiebranche. In totaal verwacht de organisatie rond de duizend bezoekers, vertelt Gijs van Dam van de organisatie van het evenement. Voor de gelegenheid wordt de hele hal (3500 vierkante meter) verduisterd. “Het is een awardshow die zo’n 75 minuten duurt. De hal wordt helemaal feestelijk aangekleed. Er wordt onder andere een grote tribune gebouwd, en een 30 meter lange bar. En er komen veel schermen waarop content wordt vertoond. We zijn tenslotte een televisieprijs.”

“De hele hal wordt feestelijk aangekleed. Er wordt onder andere een grote tribune gebouwd, en een 30 meter lange bar. En er komen veel schermen waarop content wordt vertoond. We zijn tenslotte een televisieprijs.”

Bij de laatste editie van De TV-Beelden was Van Dam erg te spreken over de Kromhouthal, de industriële evenementenlocatie in de oude STORK-fabriek in Amsterdam-Noord. “De samenwerking was er één uit het boekje. Niks is te gek, en meedenken staat hoog in het vaandel. De uitstraling van de hal is majestueus.”

Er zijn op 2 maart in 15 verschillende categorieën prijzen te winnen. Daaronder zijn awards voor BESTE NIEUWE FORMAT, BESTE AMUSEMENT en BESTE DRAMASERIE. Ook wordt AVRO-presentatrice Ria Bremer geëerd met een oeuvre award. Het overzicht van genomineerde programma’s en meer informatie over DE TV-BEELDEN vindt u op detvbeelden.nl.

[Foto’s: Sander Stoepker]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.