Discover the finest spaces
Delen

Van de Middeleeuwen tot eigentijds design

Gezien het feit dat Kopenhagen al in de Middeleeuwen gesticht werd, is het niet gek dat het zo’n paradijs wemelend van geschiedenis is. Het stadscentrum is prachtig om per voet te verkennen. Maar Kopenhagen is niet in de Middeleeuwen blijven hangen – naast de historie zijn er ook genoeg modern design en innovatieve conferentiemogelijkheden te ontdekken.

01. Bella Center

Het Bella Center hoort bij de elite van Europese congres- en conferentiecentra. Het is een zeer veelzijdige locatie waar alle soorten evenementen georganiseerd kunnen worden: van feestje tot internationale conferentie. Ook handig is dat er een sinds 2011 een hotel bij het centrum zit, dus u hoeft niet ver te reizen na een inspirerende vergaderdag.  

02. Admiral Hotel

Dit prachtige hotel dat is gebouwd in een authentiek 18e eeuws warenhuis aan het water is prima geschikt om te overnachten tijdens uw MICE-trip. Er is een goed restaurant waar innovatieve combinaties worden geserveerd, 366 kamers en verschillende conferentieruimtes.

 

 

03. Generator Hostel Copenhagen

Alhoewel hostels meestal moeten kampen met vooroordelen (de douches zouden smerig zijn, er zouden slechts bierdrinkende feestvierders zijn), is het Generator Hostel Generator een prachtige uitzondering op deze ideeën. Generator is een keten met prachtige hostels in allerlei steden, dus als u voor een laag prijsje wilt verblijven in een ambiance die zeker niet onderdoet voor een ‘echt’ hotel, is dit zeker een aanrader.

04. Mielcke & Hurtigkarl

De naam lijkt onmogelijk te onthouden, maar een diner in dit restaurant is een gastronomische ervaring om nooit meer te vergeten. Jakob Mielcke, chefkok van het restaurant, noemt zijn creaties “Gastronomische sprookjes”, waarmee hij verhalen wil creëren. In het menu zijn veel zeer natuurlijke elementen terug te zien.

05. Hotel Fox 

Voor de lancering van een nieuw Volkswagenmodel werd het Fox hotel in Kopenhagen opgezet. 21 ontwerpers kregen de kans om kamers te ontwerpen voor dit excentrieke hotel. Het is een zeer bijzonder hotel geworden, waar u het liefst elke avond in een andere, unieke kamer zou willen slapen. Er is hier ook een innovatief concept opgezet: Fox Mindlab, waar u op creatieve manier tot nieuwe inzichten kunt komen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.