Discover the finest spaces
Delen

Kleinschalige evenementenlocatie Oasis geopend op de Belgische heide

Helemaal gerenoveerd en net open voor events: de kleinschalige vergader- en evenementenlocatie Oasis. Dit historische landhuis ligt middenin een heidegebied in het Belgische Kalmthout, net over de grens. Hier heb je totale privacy, rust en stilte. Bij Oasis kun je onder andere terecht voor vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen. “Wanneer je hier het pad afloopt, sta je midden in de overweldigend mooie natuur. Dit is uniek! Stilte is tenslotte de nieuwe luxe”, vertelt zaakwaarnemer Mirjam Dinger.

Het landhuis uit 1860 is ooit gekocht door de oma van Mirjam en bleef al die tijd in de familie. Wel was het pand inmiddels nodig aan een opknapbeurt toe. Mirjam: “Het landhuis kon wel wat liefde gebruiken. Zo was er door een gedateerde keuken niet veel mogelijk op het gebied van catering en was het sanitair ook wel aan een modernisering toe. We hebben uiteindelijk besloten om alles aan te pakken en het huis in haar oude glorie te herstellen.” Deze grootscheepse renovatie duurde een aantal jaren en werd onlangs afgerond. “We willen nu ook anderen een letterlijke plek bieden om te gaan staan voor hun visie. Een plek waar je, op jouw manier kunt bijdragen aan een mooiere wereld.”

Oasis

De gloednieuwe vergader- en evenementenlocatie Oasis is alleen beschikbaar voor kleinschalige events. “Het kwetsbare huis en de omgeving vragen om kleinschalige ‘belevenissen’. Geen grote feesten of massale events dus. Denk bijvoorbeeld aan een exclusieve productpresentatie, een vergadering van het MT of een fotosessie. Maar Oasis is ook heel geschikt voor individuele of compacte groepssessies en trainingen”, legt Mirjam uit. De Bergerie is de grootste ruimte op het terrein en is geschikt voor events tot twintig personen. Daarnaast kun je ook in het landhuis zelf terecht met maximaal twaalf personen. Verder zijn er in de zomermaanden allerlei mogelijkheden op het grote buitenterrein rondom het pand.

“Wij proberen onze relaties altijd een bijzonder avontuur te geven. Niets is ons teveel! Verder zorgt de spectaculaire ligging, op de Kalmthoutse heide, ervoor dat Oasis een plek is die haar gelijke niet kent”, aldus Mirjam. Ook de catering tijdens je meeting of event is onderdeel van het avontuur op deze locatie. Er wordt gewerkt met verschillende partijen, dus ongeveer alles is mogelijk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.