Discover the finest spaces
Delen

Kleine facelift interieur van Hangaar2

De laatste maanden heeft het interieur van Hangaar2 een kleine facelift ondergaan. Zo zijn alle toiletgroepen opnieuw geschilderd en passen deze nu goed bij de industriële look and feel van de locatie. Verder is een groot gedeelte van de entree en de gang gerenoveerd, waarbij tevens een extra ingang is gecreëerd. Bovendien hebben we de herkenbaarheid van Hangaar2 vergroot door het plaatsen van een grote banner langs de weg aan de voorzijde van het gebouw.

Buitenterrein Hangaar2
Op het terrein van de voormalige vliegbasis worden de komende tijd werkzaamheden uitgevoerd. Gelukkig blijft een groot deel van het buitenterrein, uitgezonderd van de hoofdlandingsbaan, beschikbaar voor het organiseren van evenementen. Het Hoofdplatform en het Opstelplatform met een totaal aan oppervlakte van bijna 54 hectare zijn uitermate geschikt voor grote buitenactiviteiten. En bovendien is de Westelijke Taxitrack te gebruiken voor onder andere uitbreiding van het parkeerterrein.

TheaterHangaar
De TheaterHangaar is bekend van Soldaat van Oranje-De Musical, de voorstelling die al sinds de première in oktober 2010 voor uitverkochte zalen speelt. Naast deze voorstelling zijn er veel mogelijkheden om de TheaterHangaar te gebruiken voor evenementen. De theaterzaal met alle technische faciliteiten, het bordes met uitzicht op het vliegveld en de foyer zijn uitstekende ruimtes voor een congres, productpresentatie of een beurs.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.