Discover the finest spaces
Delen

Kick Off Event RDW in Studio 21

Studio 21 in Hilversum was het decor van een gedurfd en dynamisch nieuw event format, tijdens het jaarlijkse Kick Off Event van de RDW. Evenementenbureau East Side bedacht een format waarmee de organisatie haar nieuwe strategie kon overbrengen en de medewerkers in beweging bracht.

Vrij geïnspireerd op de succesvolle Top Gear-formule en passend bij de mobiliteit waar RDW voor staat, creëerde East Side een event in Studio 21 met veel ruimte voor interactie, beweging en AV content.

RDW Kick off Event_ East Side

Echte beweging

“Drie presentatoren op verschillende plekken, geen stoelen of zitjes, maar echte beweging van het publiek in superbrainstorms, korte inhoudelijke interviews, afgewisseld met geestelijke benenstrekkers met een boodschap of humor. En natuurlijk ondersteunende filmische bijdrages op de grote schermen rondom het publiek. Het publiek, de 900 RDW-medewerkers, bleef maar liefst 50 minuten geboeid en aangehaakt. Het programma was voor en door de RDW en iedereen herkende zich wel ergens in de inhoud van het event”, zo meldt East Side.

2016-01-14MRF (1153)_1024 x768

Met dit concept kwam er letterlijk beweging in de nieuwe strategie. De strategie kwam tot leven en werd onderwerp van gesprek. Het event werd volop benut voor inhoud en contact met elkaar. Het uiteindelijke doel werd bereikt: de RDW én zijn medewerkers schakelen mee in 2016!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.