Discover the finest spaces
Delen

‘Kermis Velodroom’ in Het Oude Postkantoor tijdens Grand Départ

Het Oude Postkantoor aan de Neude in Utrecht is de week voorafgaand aan de Grand Départ van de Tour de France een ode aan de fiets en de wielerkoers. Tijdens Kermis Velodroom kunnen bezoekers de hele dag in de eventlocatie terecht voor wieleractiviteiten. 

“Het Oude Postkantoor aan de Neude is voor de inwoners van Utrecht een bekend en vertrouwd adres”, zegt Imre van Leeuwen van evenementenbureau Shivers. “Het imposante complex van architect Joseph Crouwel is een rijksmonument en een fantastische locatie voor dit originele festival. Het is fantastisch dat we dit gebouw door de komst van de Tour weer kunnen ontsluiten voor het Utrechtse publiek.”

Het is fantastisch dat we dit gebouw door de komst van de Tour weer kunnen ontsluiten voor het Utrechtse publiek.”

Activiteiten

Bezoekers kunnen overdag in Het Oude Postkantoor terecht voor diverse activiteiten. Zo is er een ‘Barber-shop’, ‘Wielermasseur’ en mekanieker Hubert van Hoydonk. Fietsmerken laten dagelijks hun nieuwste innovaties zien en de tentoonstelling Hôtel Héroique toont foto’s die het nomadenbestaan van wielrenners in beeld brengen. In de avond is er een gevarieerd programma met een talkshow, live muziek en literatuur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.