Discover the finest spaces
Delen

Kahmann Gallery opent tijdelijke locatie in Conservatorium Hotel

Kahmann Gallery heeft vanaf vorige week vrijdag een tijdelijke vestiging geopend in de Van Baerle Shopping Gallery van het Conservatorium Hotel. Tot 1 februari toont de Amsterdamse galerie, gespecialiseerd in ‘Fine Art Photography’, in samenwerking met online galerie MAG een breed spectrum aan de bijzondere zwart-wit- en kleurenfotografie.

Hedendaagse en vintage prints
Op de bovenverdieping van de tijdelijke winkelruimte in het Conservatorium Hotel is een overzichtsexpositie te zien, van door Kahmann Gallery verzamelde werken van de beste fotografen van het afgelopen decennium. Naast werk van bekende hedendaagse (nationale en internationale) fotografen als Albert Watson, Antoine D’Agata, Frank Ockenfels, Rutger ten Broeke, Casper Faassen en Schilte & Portielje, zijn er hoogstaande werken te koop uit de grote vintage print collectie (1930 – 1970) die de galerie bezit.

“Op de bovenverdieping van de tijdelijke winkelruimte in het Conservatorium Hotel is een overzichtsexpositie te zien, door Kahmann Gallery.”

 

Magazine fotografie
Op de benedenverdieping toont online gallery MAG de kunst van magazine fotografie: een collectie van de mooiste editorials uit tijdschriften als; Vogue, Esquire, ELLE, JAN, e.a. die geschoten zijn door bekende fotografen als Paul Bellaart, Eric van den Elsen, Carli Hermes, Marc de Groot en Fotofloor. De prints zijn op fine art papier gedrukt en op bijzondere wijze ingelijst. In het oog springen onder andere het gesigneerde portret van Lara Stone (door Paul Bellaart) en Georgina Verbaan (door FotoFloor).  De werken zijn in gelimiteerde oplage, genummerd en gesigneerd beschikbaar.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.