Discover the finest spaces
Delen

Kaarten voor pilot event ‘Back to Live’ binnen een week uitverkocht

De evenementenbranche staat te springen om elkaar weer te ontmoeten. Dat blijkt wel uit het aantal kaarten voor het pilot event ‘Back to Live’ van de Fieldlab Evenementen, dat op 15 februari plaatsvindt in het Beatrix Theater in Utrecht. Organisator het Eventplatform meldt maandag dat de 500 kaarten voor het test event nu al compleet zijn uitverkocht.

Het Fieldlab is een gezamenlijk initiatief vanuit de evenementensector, opgezet in samenwerking met Ministeries en wetenschap. Tijdens de testevenementen wordt onderzoek gedaan door onder andere RadboudUMC en BUAS in samenwerking met Logistics Community Brabant naar onder meer contactmomenten in de bubbels en gedrag van bezoekers. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt toegewerkt naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit, zoals voorheen.

Programma

In het programma van het Back to Live evenement staat het schetsen van een eigen perspectief op de toekomst van de evenementenbranche. Hoe gaat de branche van online, naar hybride, naar live? Aan het eind van de middag beschikken deelnemers over een persoonlijk plan – Road to Live Canvas – waarmee ze de volgende dag al aan de slag kunnen. Inspiratie voor het persoonlijk Road to Live Canvas krijgen deelnemers van collega-deelnemers, maar ook uit de line-up van sprekers en interviewgasten. Top sprekers als Jitske Kramer, die met een antropologische blik kijkt naar de hybride organisatie, Menno Lanting, die ingaat op het belang van de mens en de fysieke ontmoeting in een digitale wereld én Sako Gatsjatrjan over veerkracht en persoonlijke groei.

Daarnaast interviewt dagvoorzitter Pauline de Wilde vele spraakmakende gasten waaronder Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, en hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss. Uiteraard zijn er ook cultureel-inhoudelijke programmaonderdelen. Zo treedt cabaretier Dolf Jansen op met een gesproken column over het coronatijdperk. En heeft het Metropole Orkest een bijzondere bijdrage.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.