Discover the finest spaces
Delen

Jubileumevenement Vintura in Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is dit jaar het decor van het jubileumevenement van Vintura. Het Life sciences- en zorgadviesbureau viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan met een event getiteld ‘The Future of Healthcare’.

Ieder jaar organiseert Vintura een evenement, waar senior management uit de sectoren Life Sciences en Zorg bijeenkomen om samen met elkaar de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken, kennis te delen, met elkaar te leren en samen te werken. Onder de bezoekers zijn ieder jaar tal van professionals, waaronder ziekenhuisbestuurders, artsen, patiëntenorganisaties, vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie en producenten van medische apparatuur.

Jubileumevenement

Ook in 2015 vindt het evenement van Vintura plaats, dit keer met een feestelijk tintje. Vintura bestaat vijftien jaar en het bureau wil deze mijlpaal samen met zijn relaties vieren in Paleis Soestdijk. Om het thema uit te lichten, ‘The Future of Healthcare’, zijn ook twee keynote sprekers uitgenodigd die een inhoudelijke bijdrage zullen leveren. Medisch futurist Bertalan Mesko en André Rouvoet zullen beiden hun visie delen met de aanwezigen, die in het kader van het vijtienjarig bestaan van Vintura tevens worden getrakteerd op een speciale act, een borrel en een diner. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een tour door Paleis Soestdijk.

Paleis Soestdijk

Momenteel zijn enkele ruimtes in het oudste gedeelte van het paleis beschikbaar voor events. Bijzonder zijn de stijlkamers met de hoge plafonds, de rijkdom van de gebruikte materialen en de koninklijke stijl en grandeur. Maar ook de keuken, de Heerenkamer en de Watertoren worden regelmatig ingezet voor bijeenkomsten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.