Discover the finest spaces
Delen

Internationale congresbranche strijkt neer in Beurs van Berlage

De internationale vereniging voor de congresbranche, ICCA, strijkt komende week neer in de Amsterdamse Beurs van Berlage voor een meerdaags internationaal congres. Van 12 tot en met 15 juli krijgen de 150 congreslocatiehouders, organisatoren en andere professionals uit de branche alle ins en outs te horen over de acquisitie van internationale verenigingscongressen en conferenties.

Top 10 congressteden

De komst naar Amsterdam is een bewuste keuze, zo laat CEO Martin Sirk van ICCA weten.“Amsterdam staat al geruime tijd in de top 10 van Europese steden met de meeste internationale congressen. Bovendien is ons hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam, waardoor we veel mankracht beschikbaar hebben.” Ook de Beurs van Berlage was een weloverwogen keuze: “Beurs van Berlage groeit al jaren en heeft zich een betrouwbare en ervaren partner getoond in de ontwikkelingen. Daarnaast is de locatie van dit congrescentrum uniek. Internationale gasten ontvang je natuurlijk het liefst in het hart van de stad. Gecombineerd met de capaciteit en ervaring van de Beurs van Berlage was dit de ideale locatie voor dit congres.”

“Amsterdam staat al geruime tijd in de top 10 van Europese steden met de meeste internationale congressen.”

Inhoud

De titel van het congres is RSMP, wat staat voor Research, Sales and Marketing Programme. Tijdens het congres gaat het vooral over de vraag hoe verenigingen die een congres organiseren, gevonden en benaderd kunnen worden. Daarnaast zijn er sessies over hoe men dient om te gaan met de inhoud van het congres en hoe je zorgt dat de boodschap van de organisator goed in het evenement tot uiting komt.

Manager commerciële zaken van de Beurs van Berlage, Michiel Lindenbergh, ziet zelf ook bijzonder uit naar de bijeenkomsten: “we zijn al jaren lid en partner van ICCA en deze vereniging verschaft ons het nodige inzicht om te groeien. Onder andere dankzij ICCA zijn we de afgelopen jaren gegroeid naar ongeveer 30 meerdaagse internationale congressen per jaar. Het is dan ook fantastisch om deze bijeenkomst te mogen verwelkomen volgende week”.

Het ICCA RSMP congres vindt plaats van 12 tot en met 15 juli 2015. Meer informatie over dit congres is te vinden op www.beursvanberlage.nl en rsmp15.iccaworld.com.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.