Discover the finest spaces
Delen

Inspirerende nieuwe vergaderruimte voor Golden Tulip Strandhotel Westduin

Midden in de natuur vergaderen, met uitzicht op zowel de duinen als het bos. Dat kan in de Inspiratiezaal van Golden Tulip Strandhotel Westduin in Koudekerke (Vlissingen). Het hotel vernieuwde onlangs alle vergaderzalen, maar haalde de natuur écht naar binnen in deze gloednieuwe inspirerende ruimte.

Golden Tulip Strandhotel Westduin heeft een schitterend uitzicht op zowel de duinen als het bos. In de vergaderruimten vind je dan ook veel ramen. Maar in de Inspiratiezaal waan je je ook binnen in de natuur: een deel van de wand is bedekt met IJslands mos, dat volledig duurzaam en natuurlijk is. Het andere deel van de wand is bedekt met gerecycled sloophoot, afkomstig uit een koelhuis in Kamperland waar van oudsher de Zeeuwse aardappelen werden bewaard.

Inspiratiezaal 1 klein formaat

Niet alleen decoratief

Het IJslandse mos is niet alleen maar decoratief, zo laat het hotel weten:  “Uit onderzoek is gebleken dat bij bijeenkomsten in een omgeving waar een moswand aanwezig is, de productiviteit met 15 procent wordt verhoogd. Je bevind je daadwerkelijk midden in de natuur. Je voelt je ontspannen. De creativiteit komt los en nieuwe ideeën ontstaan.”

Ook de andere acht vergaderzalen hebben een opfrisbeurt gekregen, met nieuwe vloeren en wanden. De ruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, van business meeting tot productlancering of bruiloft.

Inspiratiezaal 1h

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.