Discover the finest spaces
Delen

Inspiratie en innovatie centraal bij de NBC Experience

Het NBC Congrescentrum hield op 30 januari de NBC Experience. Ruim 300 opdrachtgevers en relaties werden tijdens dit event een middag lang verrast met uiteenlopende foodconcepten en event-inspiratie, van event-app tot bluetooth integratie en veel meer trends uit de evenementenwereld. Innovatie is een belangrijke pijler van het NBC en dus ook op de NBC Experience.

“Bij het NBC vertrouwen we op de kracht van mensen. We geloven erin dat je als locatie moet blijven innoveren en dat de laatste technieken beschikbaar moeten zijn, maar dat de mensen uiteindelijk het verschil maken.” aldus directeur Justin van Hooijdonk. Daarom mochten de eigen accountmanagers hun zelfbedachte foodconcepten op de beursvloer presenteren, zoals een Après-skibar en Fine Dining.

Daarnaast pakte de keukenbrigade flink uit met van stikstof gemaakte fruitlollies, alcoholische koffiecocktails en een tien minuten durend driegangenmenu. Bovendien was er een technical playground waar allerlei technische innovaties gedemonstreerd werden.

Zie de impressievideo voor een compleet beeld van het geslaagde event.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.