Discover the finest spaces
Delen

Inntel Hotels realiseert Utrecht City in Noordgebouw

Inntel Hotels en Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof hebben de koopovereenkomst getekend voor het hotelgedeelte in het Noordgebouw te Utrecht, zo is op de website van Dura Vermeer te lezen. In maart 2014 was al een ontwikkelovereenkomst tussen het Noordgebouw, de Gemeente Utrecht en eerdergenoemde ontwikkelingscombinatie opgezet, maar nu is het plan tot een definitief ontwerp gebracht: Utrecht City komt eraan.

De bouw van het Noordgebouw is reeds begonnen. In 2018 moet het project af zijn. Het gebouw biedt met 23.000 vierkante meter plaats aan een woongedeelte, kantoren, retail en een hotel met horeca. De bouwplaats is in hartje Utrecht, naast het vernieuwde centraal station en winkelgebied Hoog Catharijne.

noordgebouw-locatie

Directeur van Inntel Hotels, Karin Geurts: “Een hotel in Utrecht toevoegen aan onze hotelgroep stond hoog op ons verlanglijstje. Ik ben trots dat we dit hebben kunnen realiseren en kijk uit naar de opening.” David Snelleman, directeur van Dura Vermeer Vastgoed, sluit zich daarbij aan: “Het Noordgebouw kent een grote diversiteit aan functies. De hotelformule van Inntel sluit goed aan bij onze visie op het Noordgebouw.”

Het 4-sterren hotel Utrecht City krijgt straks 162 kamers met onder andere sauna’s en whirlpools. Op de begane grond en eerste verdieping komt een restaurant. Op de bovenste etage komt een wellness gedeelte met zwembad en daarnaast vergaderzalen.

Beeld: www.cu2030.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.