Discover the finest spaces
Delen

Innovatieve belevingslocatie CitySense viert eenjarig bestaan

De evenementenlocatie in hartje Utrecht biedt ruimte aan 200 personen voor congressen en tot 450 voor een feestavond. Eén van de meest royale locaties in de binnenstad onderscheidt zich door haar zintuigelijke belevingselementen; de twintig meter lange widescreen en geurbeleving zijn belangrijke unique buying reasons.

Boodschap versterken met maatwerk en beleving
Gelijk aan de visie van het moederbedrijf Cuisine on tour wil eigenaar Dimitri Chalos ook bij CitySense met maatwerk en beleving de boodschap van het evenement versterken. CitySense heeft direct na haar opening veel aandacht gekregen, maar het publiek moest nog wennen aan de kosmopolitisch ogende locatie in Utrecht. Na de zomer was het ijs gebroken en de boekingen namen sterk toe. Enthousiaste opdrachtgevers zoals Gemeente Utrecht, Siemens, Rabobank en ICI Paris XL werden verwelkomt en maakten onder meer gebruik van de multimediaserver en de mogelijkheid van content op maat over 60 m2.

Wow-effect
De turn-key locatie is ondergronds gesitueerd en is van buiten niet herkenbaar, wat tot gevolg heeft dat bij het betreden van de locatie het ‘WOW-effect’ gegarandeerd is. “Wij hebben van ons nadeel een voordeel gemaakt”. Het publiek waant zich zolang het evenement duurt in de sfeer en boodschap van het evenement en wordt niet afgeleid door prikkels van buitenaf. CitySense is positief over de toekomst en ziet zichzelf als toegevoegde waarde voor de stad die eveneens grote ambities heeft.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.