Discover the finest spaces
Delen

Industriële locatie De Loods verwelkomt groots BOVAG Congres

Maar liefst 1.100 leden en relaties van BOVA Onafhankelijke Autobedrijven kwamen naar deze industriële locatie die naast Hart van Holland ligt. Communicatiebron uit Elst (Gld.) tekende voor het concept, de organisatie, de aankleding en de (technische) regie. Na een spectaculaire opening met percussie en breakdance leidde presentator Rob Kamphues de gasten door het plenaire programma. Tijdens het congres, waarin het draaide om passie, drive en energie, vond onder andere de spetterende ontknoping plaats van de verkiezing  Autobedrijf van het Jaar.

Love it! Ondernemen, je lust en je leven
Christel Janssen, directeur Communicatiebron: “Het thema was: Love it! Ondernemen, je lust en je leven.  De congresbezoekers, ondernemers  met een onafhankelijk autobedrijf, werden uitgedaagd hun drijfveren te onderzoeken en succesfactoren te delen met anderen. De centrale boodschap van het event: als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Dat gevoel ontstond niet alleen bij de bezoekers in de zaal, maar ook in de samenwerking met de medewerkers van Hart van Holland en Bridge Event Facilities, die de technische invulling van het automotive event van het jaar verzorgde.”

Lagerhuisopstelling
Directeur Rob Veeger van Hart van Holland: “In De Loods hebben we samen met René Verbruggen van Bridge Event Facilities  een unieke setting gecreëerd in de vorm van  een Lagerhuisopstelling. Deze was voorzien van oplopende hoogtes waardoor er een bijzonder theater werd gerealiseerd. Door de combinatie van deze opstelling, de juiste programmering en uitstekende audiovisuele middelen kon de kernboodschap op  een aansprekende manier worden overgebracht. De bezoekers  reageerden enthousiast op deze setting, ze zaten er letterlijk “bovenop”. Tot slot  was de combinatie met de hoofdlocatie van Hart van Holland ideaal. “ Na het congres ontvingen wij de gasten voor een uitgebreid en origineel dinerbuffet dat werd afgesloten met optredens van Berget Lewis en Dré Hazes.  Kortom, we kijken terug op een fantastisch evenement waarbij weer bewezen werd dat de samenwerking tussen verschillende bedrijven tot een bijzondere prestatie kan leiden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.