Discover the finest spaces
Delen

In dit luxe hotel spreekt Trump met Kim Jong-un

De hele wereld houdt de adem in voor de historische eerste ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse Kim Jong-un. Ongeacht de uitkomst is het een bijeenkomst die de geschiedenisboeken in zal gaan. Maar wat voor locatie boek je om een meeting op dit niveau te laten slagen?

Het luxe Capella Hotel is een 5-sterrenhotel op Sentosa, een klein eilandje aan de zuidkant van Singapore. Het hotel heeft een eigen spa, restaurant, fitnesscentrum, bibliotheek, kamers met privéjacuzzi’s en villa’s met dompelbad. Ook mag iedere gast vijf kledingstukken per dag laten stomen op kosten van het hotel. Overigens hoef je niet te lopen naar je eigen villa: de transfer-service gebeurt in een Rolls-Royce.

Twee deuren

Voor vergaderingen en meetings beschikt het hotel over prachtige boardrooms met uitzicht op zee. Maar of de heren daar hun wensen en eisen op tafel zullen leggen… Een van de ongeschreven regels bij een topoverleg is dat er twee deuren zijn, zodat beide heren tegelijk binnen kunnen komen. Hierdoor is er geen onderscheid in wie er belangrijker zou zijn en later binnen mag komen. Het zou dus zomaar kunnen dat dit topoverleg plaatsvindt in de privacy van een van de villa’s op het terrein. Of in een golfkarretje en tijdens het afslaan op de naastgelegen golfbaan van het hotel, met Trump weet je het nooit.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.