Discover the finest spaces
Delen

In beeld: Zomerse Open Toptrouwlocatie Route

Alles is mooier als de zon schijnt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 3 juli zagen de 247 deelnemende trouwlocaties er dan ook stuk voor stuk heerlijk zomers uit. Ruim duizend bruidsparen trokken het land door, op zoek naar hun droomlocatie. Wij gingen mee, en bezochten drie locaties met ieder een verrassende eigen summervibe!

1. Beachclub At Sea, Kijkduin

DSC_0006-01

AT sea 2

DSC_0001-01

Bij deze gloednieuwe locatie in strandplaats Kijkduin (nabij Den Haag) wanen we ons even op Ibiza. In maart is deze hotspot aan het strand geopend, als zusterlocatie van de naastgelegen Beachclub Titus. Maar is Titus strak en chique, At Sea heeft een ongedwongen beach vibe. Sloophouten plantenbakken met wuivende palmbomen, kleurrijke vintage borden en kussens in een grotendeels wit geverfd paviljoen.

2. Lindenhof B&B, Leiderdorp

DSC_0039-01

DSC_0019-01

Een totaal andere sfeer treffen we bij De Lindenhof B&B, landelijk gelegen in Leiderdorp aan de Oude Rijn. Een strakblauwe lucht steekt fel af boven een groene zee van weiland, af en toe onderbroken door het zwart-wit van koeien en schapen. De Lindenhof is een idyllisch gelegen, tot bed and breakfast verbouwde boerderij met 26 slaapplaatsen. Twee schuren zijn smaakvol verbouwd tot ruimte voor events. Achter een van de schuren is onlangs een houten vlonder in het gras gelegd, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de weilanden. Je ziet je er al zitten aan een lange tafel voor een heerlijk diner. De eigenaar van de locatie heeft zes prachtige oldtimers, die  verspreid staan over het erf en dienen als decorstuk. De Lindenhof is door de ontspannen sfeer en de schitterende omgeving waarin vrijwel alles mogelijk is in korte tijd een begrip geworden.

3. Villa Clementine, Purmerend

DSC_0064-01 Clementine

In Purmerend brengen we een bezoek aan de nieuwste deelnemende trouwlocatie: Villa Clementine. Deze fraaie, monumentale villa brengt Zuid-Franse sferen in het hart van Purmerend – en met hartje Purmerend bedoelen we ook écht midden in het centrum. Hoewel we ons in de tuin van deze locatie ver buiten de stad wanen, ligt de locatie direct naast het drukke uitgaansgebied en naast een grote parkeergarage. Binnen is de locatie smaakvol gerenoveerd en teruggebracht naar vroeger tijden, terwijl een fris en modern kleurenpallet zorgt voor een eigentijdse uitstraling. In het midden van de locatie is de ontvangst, met direct daarnaast een sfeervolle en lichte serre. Door een grote deur lopen we zo de tuin in, naar een door groen omringd prieeltje. Het is knap hoe Villa Clementine die zomerse sfeer heeft die we allemaal zoeken, en dat in een monumentale stadsvilla.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.