Discover the finest spaces
Delen

In beeld: WT Café Kitchen

We schreven er al eerder over (lees hier), maar nu is de locatie dan ook echt klaar: WT Urban Café & Kitchen in De Watertoren Utrecht. Deze locatie is gevestigd op een unieke plek, de oude watertoren op Rotsoord Utrecht. De karakteristieke toren werd het afgelopen jaar verbouwd en omgetoverd tot een bruisende horecagelegenheid met vergadermogelijkheden.

PurePictures-WatertorenRotsoord35a

Panoramaview

De Watertoren is een 37 meter hoog monument, dat in 1906 werd gebouwd voor de Utrechtse Waterleiding Maatschappij en een herkenningspunt van het gebied aan de Vaartse Rijn. Na een grondige verbouwing opende de Watertoren in oktober 2015 met een private dining ruimte, ZZP-center, café en restaurant met panoramaview op het dak van de toren.

PurePictures-WatertorenVerd8-36

PurePictures-WatertorenVerd8-04

PurePictures-WatertorenRotsoord41a

Bij de bouw is de originele watertank intact gelaten: de ruimte voor private dining / vergaderingen bevindt zich dan ook binnen het stalen omhulsel van deze tank. Door raampjes in de tank heb je toch een geweldig uitzicht over een deel van Utrecht.

Het restaurant bevindt zich op de bovenste verdieping van de watertank en in het glazen paviljoen dat bovenop de watertoren is gebouwd.

PurePictures-WatertorenRotsoord15a

watertoren

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.