Discover the finest spaces
Delen

Huis de Beurs Groningen nieuwe locatie Bos&Bos Catering

Bos&Bos Catering voegt per eind januari Café-Restaurant Huis de Beurs in Groningen toe aan haar portefeuille van vaste locaties. Dat meldt de cateraar deze week. 

Bos&Bos Catering exploiteert locaties als Paviljoen Sterrebos, het Groninger Museum, het Drents Museum, Het Groninger Forum, Groningen Airport Eelde en de TT-Hall in Assen. Huis De Beurs is een mooie uitbreiding op dit portfolio, vertelt Renske Bos namens de cateraar.

Huis de Beurs 34

“Behalve het café-restaurant beschikt het pand over meerdere zalen geschikt voor besloten bijeenkomsten zoals bedrijfsfeesten, vergaderingen, recepties en diners. De maximale capaciteit is ca. 1000 gasten. Hierdoor sluit deze locatie naadloos aan bij onze andere bedrijven. Dat het pand gelegen is op een van de mooiste plekken in de binnenstad is helemaal geweldig! Aan het huidige concept zal weinig veranderen. Dat is namelijk de kracht van het bedrijf.”

Korenbeurs

Huis De Beurs is een klassiek, nostalgisch café-restaurant aan het A-Kerkhof en de Vismarkt in hartje Groningen. Het gebouw zou stammen uit het jaar 1795 en ontleent zijn naam aan de Korenbeurs, dat tegenover het pand stond. Tot ver in de twintigste eeuw werden daar granen, zaden en peulvruchten verhandeld.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.