Discover the finest spaces
Delen

Hotel The Den met restaurant, bar en vergaderruimten opent haar deuren in ‘s-Hertogenbosch

Op 28 mei opent The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel met bijbehorend restaurant en bar The Den, en vergaderruimten haar deuren. Het hotel in ‘s Hertogenbosch beschikt onder andere over vijf vergaderzalen die te gebruiken zijn voor brainstorm- en creatieve sessies, presentaties en boardroom meetings. Met 160 kamers is Hotel The Den het grootste hotel van de stad en onderscheidt ze zich naar eigen zeggen door een modern, stijlvol design dat de historische watergrachten van de stad weerspiegelt.

Het hotel ligt in de nieuwste wijk Het Paleiskwartier en wordt verbonden door de voetgangersbrug die gasten rechtsreeks naar het stadscentrum brengt. “Hotel The Den brengt lokale cultuur en internationale allure samen,” zegt Melle van Uden, General Manager. “We willen de historische vestingstad eren en de lokale Bourgondische levensstijl omarmen. Daarnaast willen we aan Den Bosch een nieuw concept introduceren. Iets moderns en wereld dat internationale reizigers naar deze aanlokkelijke stad trekt.”

De bouw van Hotel The Den heeft verschillende redenen. Melle vertelt over het aantrekken van internationale reizigers. “Als franchise van Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy, trekken we internationale corporate en leisure gasten naar de stad,” vertelt ze. “Een tweede reden is om meer kamercapaciteit te bieden in Den Bosch. Zeker met de recente uitbreiding van de Brabanthallen en Congrescentrum 1931. Met 160 kamers biedt het hotel bijna 20% van het totale aantal kamers in de stad. Op deze manier kunnen grotere evenementen, ook buiten de hallen, aangetrokken worden naar de stad. Als laatste is Hotel The Den onderdeel van het grote ontwikkelingsplan van de geliefde en nieuwe wijk Paleiskwartier. Met meerdere restaurants en bars voor ook de omwonenden, voegt Hotel The Den toe aan de leefbaarheid en levendigheid van deze innoverende woonwijk.”

Hotel The Den

Het hotel heeft een eigen vergaderruimten met vijf eigenzinnige vergaderzalen. Creatieve geesten zullen vloeien in de ‘Engine’, een vergaderruimte die is ontworpen voor brainstormsessies met flexibel meubilair en een whiteboard van vloer tot plafond. Alle vergaderruimten zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder LED-schermen, een soundbar, camera en microfoon. Hierdoor bieden de ruimten ook de mogelijkheid tot hybride evenementen. Door de twee grootste ruimten met elkaar te verbinden, kan het hotel bijeenkomsten van maximaal 100 personen ontvangen.

Later dit jaar lanceert het hotel ‘Current Rooftop Restaurant & Bar. Een rooftoprestaurant met bar en aparte skybar op de negende verdieping. Current Rooftop heeft twee grote buitenterrassen met een onovertroffen uitzicht over ‘s-Hertogenbosch. “Exclusiviteit is via op maat gemaakte offertes mogelijk,” vertelt Melle over het organiseren van evenementen op de negende verdieping. “Deze aanvragen worden met zorgvuldigheid behandeld om de exclusiviteit te waarborgen.” Het is mogelijk om kleine groepsreserveringen te maken voor Current Rooftop voor een lunch of diner. “Het is een bestemming op zich en uniek door de grootte van het restaurant, de hoge plafonds, de indrukwekkende raamwerken, het kosmopolitische design, de dj booth boven het restaurant en de twee heerlijke grote terrassen met uitzicht over de stad en het natuurreservaat het Gement.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.