Discover the finest spaces
Delen

Hotel Roemer breidt uit

Hotel Roemer is door de overname van Hotel Hestia flink uitgebreid. Het hotel heeft vijftien nieuwe hotelkamers aan de overkant van de straat, en vernieuwde daarnaast haar lobby, tuin en meeting ruimte.

Het Amsterdamse hotel is sinds 2007 onderdeel van Vondel Hotels. Hotel Roemer heeft een huiselijk, stijlvol en artistiek karakter en ligt in de buurt van het Museumplein en het Vondelpark. Het boutique hotel is in het bezit van een binnentuin, waarin een boardroom ligt. Tuin en boardroom kunnen apart of gecombineerd worden ingezet voor vergaderingen of productpresentaties.

Hestia

Door de ruimte was het hotel echter beperkt in de groei. Vorig jaar kreeg Vondel Hotels de kans om Hotel Hestia aan de overkant van de straat over te nemen. Arjen van den Hof, eigenaar van Vondel Hotels: “Toen we de kans kregen om dat verouderde hotelpand precies tegenover Hotel Roemer te gaan gebruiken, hebben we geen moment getwijfeld. Ondanks dat er zoveel aan moest gebeuren. Werkelijk alles moest eruit gesloopt worden, er is een nieuwe entree gemaakt en zelfs een nieuwe lift is in het gebouw getakeld.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.