Discover the finest spaces
Delen

Hotel Papendal bekroond tot meest ‘Bijzondere Locatie’ tijdens TD&L awards

De prijs werd afgelopen maandagmiddag 10 maart jl., tijdens het Meetings Business Event 2014 in Doorn, uitgereikt. De TD&L Awards worden georganiseerd door de redactie van de vak magazines Training, Development & Locations en Meetings, Events en Feestelijk Zakendoen. “Wij zijn erg blij met de award ‘Bijzondere locatie’. Wij hebben deze prijs onder andere te danken aan het feit dat er op Papendal vergaderd kan worden in een sfeer en beleving van en voor  topsport. De combinatie van Olympische topsportfaciliteiten, het leveren van topprestaties en tegelijkertijd succesvol vergaderen in een prachtige groene omgeving maakt Papendal uniek”, aldus directeur Jochem Schellens.

Het juryrapport
De keuze is gebaseerd op het hoogste aantal stemmen in deze categorie (bijna 60%) en een buitengewoon hoge waardering(4,92 op een schaal van 1-5) door de gasten van Hotel Papendal. De volgende begrippen van de kiezers komen vaak terug:

  • Combinatie van gezondheid, sport, natuur, business en kwaliteit
  • Sfeervolle trainingslocatie op een centrale plek in het land
  • Nederlandse topsporters werken mee aan activiteiten van gasten

“Kortom alles klopt bij Papendal: een uitstekende locatie, goed geoutilleerde vergaderzalen, volop mogelijkheden voor een vergaderbreak en bovendien persoonlijke service.”

Papendal
Papendal ligt in het hart van de Nederlandse topsport en is als zelfstandige onderneming van de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF actief op gebied van faciliteren van de topsport en actief op de congres- en hotelmarkt. Hotel Papendal is erg trots op deze award ‘Bijzondere locatie’ en voegt deze graag toe aan haar andere bijzondere awards zoals onder andere De Dutch Hotel Award, Gouden Green Key locatie en de vijf-sterren classificatie. Nieuwsgierig naar wat Papendal te bieden heeft? Neem eens een kijkje op Papendal.nl.

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.