Discover the finest spaces
Delen

Hotel nhow Amsterdam RAI open in 2019

Eerste steen gelegd van nieuw megahotel

De bouw van het grootste hotel van de Benelux is begonnen: naast de RAI Amsterdam is de eerste steen gelegd van het nieuwste nhow hotel. nhow Amsterdam RAI wordt de uitvalsbasis voor organisatoren, exposanten en bezoekers van grote, meerdaagse internationale evenementen.

De skyline van Amsterdam zal medio 2019 ingrijpend veranderen met de komst van het iconische hotel nhow Amsterdam RAI. Ontwikkelaar COD heeft samen met ontwikkelpartner Being Development aan OMA (het architectenbureau opgericht door Rem Koolhaas) opdracht gegeven voor een iconisch ontwerp, dat naadloos aansluit bij het huidige RAI-complex en tegelijkertijd een nieuwe, moderne uitstraling biedt. De prominente reclamezuil ´het Signaal´ leverde de inspiratie voor het nieuwe hotel nhow Amsterdam RAI. Met 650 kamers en 91 meter hoogte wordt nhow Amsterdam RAI het grootste hotel van de Benelux.

rai nhow

Zakelijke faciliteiten

nhow Amsterdam RAI moet straks verschillende ruimtes en faciliteiten bieden voor hotelgasten- en bezoekers, zowel zakelijk als privé. Op de tiende verdieping komt een luxe spa & wellness complex, waar gasten kunnen ontspannen met een fenomenaal uitzicht over Amsterdam. Meest bijzondere van het hotel is de bovenste verdieping, waar op 91 meter hoogte een restaurant, bar en high-end tv-studio worden ger­ealiseerd. Onder het hotel komt een parkeergarage die ruimte biedt aan 200 auto’s.

Het hotel nhow Amsterdam RAI hotel bevindt zich in de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam Convention Centre. De ontwikkeling van het nhow Amsterdam RAI is 24/7 te volgen via de website www.buildingnhow.amsterdam.

RAI nhow

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.