Discover the finest spaces
Delen

Hotel de Sterrenberg maakt restyling compleet

Hotel de Sterrenberg heeft de laatste twee jaar een grote restyling ondergaan. In 2020 werd het zwembad compleet vernieuwd en een jaar later zijn alle kamers gerestyled. Met de verbouwing van het restaurant in 2022 is de restyling compleet voor het hotel vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. 

De kamers moeten volgens Karin Kreileman allemaal comfort en luxe bieden, zodat je als gast volledig kunt ontspannen. Ook duurzaamheid staat hierbij centraal. Daarnaast is het restaurant compleet verbouwd. De omgeving heeft een rol gespeeld bij de keuze van de kleuren waardoor je veel aarde- en roestbruine tinten terug ziet komen. Midden in het restaurant staat een groteren koperen bar die opgaat in de kleuren. In restaurant Cèpes wordt er gekookt met respect voor dier en milieu. Er wordt gewerkt met regionale producten, kruiden uit eigen tuin en biologisch vlees. Volgens Karin zijn creativiteit, seizoen en de omgeving de ingrediënten voor een gastronomisch verrassingsmenu.

Hotel de Sterrenberg

Bezoekers van zakelijke evenementen zijn volgens Karin erg enthousiast over de restyling. “Men vond het al mooi, maar met deze verbeteringen is de locatie helemaal compleet. Je merkt dat deelnemers vaak voor de bijeenkomst nog even een baantje trekken in het zwembad of nog even gaan fitnessen.” Je kunt in Hotel de Sterrenberg vergaderen en bijeenkomen voor andere zakelijke evenementen. Dankzij de ligging combineer je dat bijvoorbeeld met een wandeling in het natuurpark. De lounge is de huiskamer van het hotel, waar je ‘s ochtends een koffietje drinkt en ‘s avonds plaats neemt met een glas champagne bij de bubble bar.

“De Sterrenberg is uniek door zijn veelzijdigheid, de persoonlijke sfeer en de passie,” vertelt Karin. “Passie komt vooral terug in het product en de betrokkenheid van de medewerkers. Aandacht en behoefte van de gast staan op 1. We willen alles verrassender doen, net dat beetje meer.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.