Discover the finest spaces
Delen

Hotel De L’Europe opent nieuwe vleugel met evenementenzalen, boekwinkel en restaurant

Hotel De L’Europe in Amsterdam krijgt een compleet vernieuwde vleugel met hierin onder andere vier evenementenruimten, boekwinkel MENDO – waar tevens diners of presentaties plaats kunnen vinden – en Italiaans restaurant Trattoria Graziella. Ook de rest van het bekende hotel wordt op dit moment gemoderniseerd door ontwerperstudio Nicemakers. De nieuwe vleugel, die ‘t Huys heet, opent naar verwachting in maart en is voor iedereen toegankelijk. 

‘t Huys, de nieuwe vleugel van Hotel De L’Europe, moet een levendige plek worden waar je even naar binnen loopt om te neuzen voor een boek, op zoek gaat naar een cadeau of lekker gaat eten. Ook komen er verschillende nieuwe mogelijkheden voor vergaderingen en events bij. In totaal komen er drie bedrijven in ‘t Huys naast restaurant Trattoria Graziella, namelijk boekwinkel MENDO, Skins Spa en bloemist The Wunderkammer. De winkel van The Wunderkammer wordt een soort atelier waar alle bloemstukken gemaakt worden en te zien zijn die in Hotel De L’Europe komen te staan. Skins Spa zat altijd al in het hotel, maar wordt nu voor iedereen toegankelijk aangezien de nieuwe vleugel een eigen ingang krijgt.

Hotel De L’Europe

Met de komst van ‘t Huys krijgt het Amsterdamse hotel De L’Europe er verschillende ruimten voor evenementen en vergaderingen bij. Zo komen er vier zalen die speciaal bedoeld zijn voor allerlei soorten events. Verder wordt het mogelijk om bij boekwinkel MENDO een privé diner of presentatie te houden. Deze winkel krijgt een bibliotheek-achtige uitstraling met comfortabele fauteuils en een grote leestafel. Na een meeting bij ‘t Huys kun je bovendien genieten van de Italiaanse keuken bij Trattoria Graziella, dat een informeel en gezellig restaurant moet worden. Alle bedrijven in ‘t Huys zijn met elkaar verbonden via de overdekte binnenplaats die d’Tuyn heet.

De rest van hotel De L’Europe krijgt op dit moment ook een grote restyling. Ontwerpstudio Nicemakers, die ook de nieuwe vleugel ontwierp, werkt met warme kleuren, verschillende texturen en een interieur waarin vintage gecombineerd wordt met nieuw.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.