Discover the finest spaces
Delen

Hoogste restaurant The Penthouse valt in de prijzen

Het hoogste restaurant van Nederland, The Penthouse in de Haagse Toren, valt in de prijzen. De World Federation of Great Towers heeft de horecagelegenheid in Den Haag onderscheiden met de Executive Directors Award.

Hoogste restaurant van Nederland
Het 135 meter meter hoge The Penthouse zit op de 42ste verdieping van de Haagse Toren. Daarmee is het restaurant het hoogste van Nederland, hoger dan de eetgelegenheid van de Eiffeltoren.

“De prijs werd toegekend voor twee innovaties: het eigen tijdschrift The View en de technische innovatie waarmee videobeelden op de speciale ramen worden geprojecteerd.”

 

Twee bekroonde innovaties
De prijs voor het restaurant is uitgereikt tijdens een internationaal congres in het Empire State Building in New York. De prijs werd toegekend voor twee innovaties: het eigen tijdschrift The View en de technische innovatie waarmee videobeelden op de speciale ramen van het restaurant worden geprojecteerd. Zo kunnen de gasten de ene keer genieten van een uitzicht over de stad en de andere keer van een onderwaterscène.

48 torens, 20 landen
The World Federation of Great Towers is een internationale vereniging van markante torens en wolkenkrabbers. Bij de vereniging zijn 48 torens uit 20 verschillende landen aangesloten, waaronder de Nederlandse Euromast en de Haagse Toren.

[Bron: Misset Horeca]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.