Discover the finest spaces
Delen

Hoog bezoek in TOBACCO theater

Het leven van een locatiehouder is allesbehalve alledaags. Erik van Wilsum van het TOBACCO Theater deelde zijn belevenissen van de afgelopen dagen met GreaterVenues.

“De Nes in Amsterdam was geheel afgezet, de snuffelhonden liepen door het kantoor en het theater… Want HKH Maxima komt op bezoek! We zijn onderhand al heel wat gewend in TOBACCO Theater, maar gisteren schreven we toch weer een nieuw stukje historie in ons pand. Was er de dag daarvoor nog een foto-expositie van Richard Terborg waarbij mannen met hoge hakken en korte rokjes liepen en dan nu hooggeplaatst bezoek.

Voor het congres : Wijzer in geldzaken: ‘De stille macht van financiële veerkracht’ was naast burgemeester Eberhard van der Laan en President van De Nederlandse Bank, Klaas Knot ook HKH Maxima uitgenodigd om te komen spreken over zaken die haar micro-economiehart sneller doet kloppen.

Maxima: “Het platform Wijzer in geldzaken, dat zijn we samen. We hebben iedereen nodig, of u nu werkt bij een bank, een gemeente, een consumentenorganisatie, een universiteit of een vereniging van vrijwilligers. Alleen samen kunnen we verantwoord financieel gedrag bevorderen. En daarmee mensen helpen sterker in het leven te staan. Vandaar de titel van deze bijeenkomst: ‘De stille macht van financiële veerkracht’. Maar waar we in de wereld ook zijn: financiële veerkracht is altijd van belang. En daar moeten we ons op richten als Wijzer in geldzaken-community. Zo geven we samen de economie en de consument meer veerkracht. En daar worden we allemaal sterker van!”

Daar kunnen wij ons als commercieel theater zeker bij aansluiten. We helpen graag jonge kunstenaars sterker in het leven te staan. Ook al is dat in een kort rokje!

We love it!!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.