Discover the finest spaces
Delen

Honderdduizenden dansen tegelijk op 115 Amsterdamse locaties

Naar schatting van de organisatie stonden op de drukste momenten zo’n 100.000 danceliefhebbers tegelijk te dansen. Zondagnacht eindigde het clubfestival.

115 locaties
Er waren de afgelopen dagen honderden feesten en evenementen verspreid over 115 locaties. In totaal werden er 300.000 kaarten verkocht. Het ADE is het grootste clubfestival ter wereld en is de afgelopen 3 jaar bijna verdubbeld in omvang. “Ik heb ongeveer acht clubs per nacht bezocht en dan zie je de rijkdom van deze scene en een dwarsdoorsnede van de bevolking. We kunnen onszelf als organisatie nauwelijks meer een voorstelling maken van hoe groot ADE geworden is”, aldus directeur Richard Zijlma.

Uitgebreid programma
Naast het clubfestival en het conferentieprogramma, organiseerde ADE dit jaar ook een uitgebreid dagprogramma met workshops, exposities en interviewsessies met bekende dj’s. Onder andere de evenementenlocaties Muziekgebouw aan het IJ, Overkant, Amsterdam Rai , WesterUnie, Westergasfabriek, Passenger Terminal Amsterdam, Amsterdam Convention Factory en de Ziggo Dome waren bij dit grootschalige dance event betrokken

Bron: Parool.nl
Foto’s : Amsterdam-dance-event.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.