Discover the finest spaces
Delen

Honderd extra parkeerplaatsen bij Fokker Terminal

Evenementenlocatie Fokker Terminal in Den Haag heeft deze zomer haar parkeergelegenheid op het eigen terrein fors uitgebreid. Voorheen konden 300 auto’s parkeren voor de populaire congreslocatie, dat aantal is nu uitgebreid naar 380.

De uitbreiding heeft plaatsgevonden rondom de nieuwe Fokker Haven, die vijftig meter achter de Fokker Terminal is gesitueerd. “De realisatie van die extra parkeerruimte geeft ons tevens sneller de mogelijkheid om het buitenterrein direct achter de Hangar bij een evenement te betrekken, bijvoorbeeld voor het realiseren van een terras of het plaatsen van een tent”, aldus directeur Tom Verhaar.

Fokker Terminal

De Fokker Terminal in Den Haag is in 5 jaar uitgegroeid tot een drukbezochte congreslocatie. Door de centrale ligging in de randstad, de uitstekende bereikbaarheid nabij de snelwegen A4 en A12 en de beschikking over een groot aantal parkeerplaatsen op eigen terrein, is de locatie geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en landelijke congressen. De Fokker Terminal beschikt over 17 subruimtes.

Fokker Terminal
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.