Discover the finest spaces
Delen

Holland Evenementengroep bouwt WipeOut speelpark

Holland Evenementen Groep opent dit voorjaar een WipeOut speelpark. De aanbieder van bedrijfsuitjes en vergaderarrangementen in Zoelen tekende een overeenkomst met Endemol Nederland en is nu licentiehouder voor speelparken in het thema van het televisieprogramma.

De Holland Evenementen Groep heeft de afgelopen 2 jaar gepionierd met een live variant van het succesvolle tv-programma. Samen met Endemol is afgetast en bekeken wat de mogelijkheden zijn en dit heeft er uiteindelijk toe geleid om – naast de reeds bestaande WipeOut evenementen voor volwassenen – een WipeOut experience voor Kids te bouwen.

Beldert Beach

Als locatie is gekozen voor het dagrecreatiestrand Beldert Beach te Zoelen (nabij Tiel) wat Holland Evenementen Groep sinds 2013 exploiteert. Ouders kunnen genieten in de beachclub en bij warm weer kan er ook nog gezwommen worden.

“De aanbieder van bedrijfsuitjes en vergaderarrangementen is nu de enige licentiehouder voor Wipe Out pretparken”

Escape Room XL

Directeur / eigenaar Patrick Janssen is van mening dat de toekomst van het WipeOut format in zijn handen ligt en voelt zich geprikkeld om er iets heel groots van te maken. “Ik zie het echt als een unieke kans en uitdaging! Het is een fantastisch merk en Endemol is altijd een groot voorbeeld geweest. Hoe gaaf is het dan om daar mee te werken en je droom te realiseren? Dit bestaat wereldwijd nog niet en dat maakt me buitengewoon enthousiast!”

Naast het outdoor WipeOut park, wordt ook gebouwd aan een indoor activiteit. Onder de grond bouwt Holland Evenementen Groep een ‘Escape Room XL’. Escape Rooms zijn booming, meldt de organisatie. Bij dit spel beland je als groep in een kamer waar je middels het oplossen van puzzels en het kraken van codes uit moet zien te komen. De Escape Room in Zoelen moet de grootste van Nederland worden, zodat je er ook met grote groepen terecht kan.

Op 1 mei gaat het WipeOut-park open.

[Foto’s: Holland Evenementen Groep]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.