Discover the finest spaces
Delen

Hofstede De Nieuwe Donck mikt op meerdaagse bijeenkomsten

UPDATE 17-10-2016: deze locatie is tot nader order gesloten en is dus niet meer beschikbaar voor meetings en/of events.

Hofstede De Nieuwe Donck in Langbroek heeft haar service uitgebreid met de mogelijkheid tot overnachtingen. De vergaderlocatie in het hart van Nederland is al jaren een populaire plek voor ‘hutje op de hei’ bijeenkomsten. Gelegen in de rustige en groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is de locatie ook ideaal om een nachtje tot rust te komen.

“Juist de mogelijkheid om te overnachten in de rustige omgeving en de volgende dag fris verder te gaan zien veel mensen zitten.”

Fris verder vergaderen

Eigenaresse Claar Visser vertelt dat ze in de loop der jaren veel aanvragen kreeg voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Juist de mogelijkheid om te overnachten in de rustige omgeving en de volgende dag fris verder te gaan zien veel mensen zitten. In de omgeving waren geen andere exclusieve kleinschalige vergaderlocaties die dit wel konden aanbieden. Dankzij twaalf sfeervolle kamers is de locatie nu ook te boeken voor vergaderingen van meerdere dagen.

Hofstede De Nieuwe Donck ligt centraal in Nederland, op 15 kilometer van Utrecht in het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug.

[Foto’s: Hofstede De Nieuwe Donck]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.