Discover the finest spaces
Delen

Hofclub Woerden breidt uit met twee nieuwe vergaderruimten

Werk- en vergaderlocatie Hofclub in Woerden heeft er onlangs twee vergaderruimten bij gekregen. Je kunt nu ook terecht in de ruime zaal ‘Parijs’ en de naastgelegen kleinere zaal ‘Rome’ die ook goed gebruikt kan worden als break-out ruimte. Met de nieuwe zalen hoopt de Hofclub aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. 

De Hofclub vestiging in Woerden startte in 2014 met alleen werkplekken. Later zijn hier compleet ingerichte kantoorunits aan toegevoegd en kwamen er drie vergaderzalen en een café bij. De laatste tijd steeg de vraag naar een grotere vergaderruimte voor bijvoorbeeld presentaties, meetings of brainstormsessies flink. “We moesten vaak ‘nee’ verkopen en nu hebben we twee zalen beschikbaar tot vijftig personen (voor dit aantal wordt geen rekening gehouden met de corona-richtlijnen, red.). Dit is een flinke meerwaarde. De nieuwe zalen ‘Parijs’ en ‘Rome’ zijn een prachtige aanvulling op onze bestaande vergaderruimten”, vertelt Sonja Anbergen van de Hofclub.

Hofclub

Om de twee nieuwe zalen bij Hofclub in Woerden te realiseren, moest er het één en ander verbouwd worden. Ook werd het naastgelegen pand bij de werk- en vergaderlocatie betrokken. “Onze nieuwe zaal ‘Parijs’ heeft veel daglicht, beschikt over de nieuwste AV-apparatuur en heeft airco. In dezelfde ruimte is de break-out (vergader)ruimte ‘Rome’ gemaakt”, legt locatiemanager Eveline Koopman uit. Naast de twee nieuwe zalen heeft de locatie de grotere ruimte ‘Monaco’  en de zalen ‘Barcelona’ en ‘Cannes’ die samengetrokken kunnen worden tot één ruimte.

In 2019 breidde Hofclub uit met een nieuwe vestiging in Utrecht. Hier zijn drie ruime zalen te huur die een goede aanvulling vormen op de locatie in Woerden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.