Discover the finest spaces
Delen

Hilton opent nieuw DoubleTree hotel in New York

DoubleTree by Hilton Hotel New York Times Square West opent middenin het altijd drukke Manhattan. Het nieuwe hotel van Hilton zit op loopafstand van attracties als Broadway en het Empire State Building. Bovenaan het 37 verdiepingen hoge hotel bevindt zich de spectaculaire skybar.

Dianna Vaughan, senior vice president van DoubleTree by Hilton: “Times Square is het kloppende hart van New York City. Het biedt reizigers een combinatie tussen zakelijke bijeenkomsten en de cultuur en ontspanning van bijvoorbeeld het theater district. We hebben ons lang verheugd op de opening op deze mooie locatie.”

Uitzicht over Manhattan

DoubleTree by Hilton Hotel New York Times Square west opent op een mooie locatie, vlak naast Broadway. De 612 hotelkamers zijn ingericht met door Broadway geïnspireerde kunst en veel kamers bieden uitzicht over de stad of de Hudson River. Op de bovenste etage en op het dak van het hotel bevinden zich de skybar en een indoor lounge, vanwaar je een uitzicht hebt over de Manhattan skyline. Het menu van Magnolia Restaurant in het hotel is samengesteld door Brain Pancir, de voormalige chef van de New York Yankees. Uniek voor een hotel in Manhattan zijn de terrassen aan de voor- en achterkant.

In het hotel kunnen gasten ook terecht voor zakelijke bijeenkomsten. In het gebouw zijn accommodaties voor vergaderingen en events en het hotel beschikt over een 24-uurs zakencentrum. Daarnaast zit het Jacob Davits Convention Center op loopafstand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.