Discover the finest spaces
Delen

High Profile Locaties heeft nieuwe hoofdredacteur

High Profile Locaties heeft een nieuwe hoofdredacteur. Daniël Verheij neemt het stokje over van Barbara van Baarsel, die jarenlang het redactionele gezicht was en betrokken was bij de oprichting van de nieuws- en inspiratiesite GreaterVenues.com. De nieuwe hoofdredacteur is aangetrokken om de site een journalistieke impuls te geven. Daniël Verheij (28) werkte na afronding van de masteropleiding Journalistiek aan de Vrije Universiteit voor diverse media. Zo schreef hij voor Smart Media en Dagblad De Pers, en werkte hij als redacteur bij regionale kranten als De Gooi- en Eemlander en Het Noordhollands Dagblad. Daarnaast was hij betrokken bij de lokale omroep GooiTV en werkt hij aan de publicatie van zijn onderzoek naar vernieuwende vormen in de internetjournalistiek.

Frisse invalshoek

Sinds januari dit jaar schrijft Daniël voor GreaterVenues.com, en hij kijkt er naar uit om als hoofdredacteur bij de uitgeverij aan de slag te gaan. “GreaterVenues.com is een hele frisse en ambitieuze titel, die de ambitie heeft om de nummer één website voor nieuws en achtergronden in de zakelijke locatiemarkt te worden. Ik wil de lezers blijven inspireren met verrassende onderwerpen en invalshoeken, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit. Liever elke dag één heel goed verhaal, dan tien berichten die je overal kan lezen. De aandacht gaat naar het brengen van eigen nieuws en verdieping.”

“Ik wil de lezers blijven inspireren met verrassende onderwerpen en invalshoeken, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit. Liever elke dag één heel goed verhaal, dan tien berichten die je overal kan lezen”

 

Delen van kennis

High Profile Locaties lanceerde in 2013 de website GreaterVenues.com. De site is een aanvulling op Locaties.nl, waar alle zakelijke eventlocaties overzichtelijk te vinden zijn,  maar is gericht op het delen van kennis en biedt diepgang in het nieuws over de zakelijke locatiemarkt. De Locatie Flash – de wekelijkse nieuwsbrief van de site – bereikt momenteel 10.000 lezers. Daniël: “De ontwikkelingen in de evenementenbranche gaan razendsnel. Met vrijwel dagelijks nieuwe, al dan niet tijdelijke locaties, wil je als opdrachtgever en als locatiehouder op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuws. Daarnaast lichten we wekelijks een verrassende locatie uit, en laten we de bezoekers aan het woord over bijzondere events.”

Inhoud en kwaliteit

Oscar Krechting en Ronnie Witjes, eigenaren van High Profile Locaties, zijn blij met de nieuwe hoofdredacteur. “Daniël past met zijn achtergrond in de journalistiek precies in de ambities van High Profile Locaties”, aldus Oscar Krechting. “De focus ligt de komende jaren nog meer op het bieden van inhoud en kwaliteit, om de opdrachtgevers nog beter te helpen in hun zoektocht naar locaties.”

“De focus ligt de komende jaren nog meer op het bieden van inhoud en kwaliteit, om de opdrachtgevers nog beter te helpen in hun zoektocht naar locaties.”

 

EvenementContact

De afgelopen maand bezocht Daniël al diverse locaties en evenementen, en hij kijkt er naar uit om de branche nog beter te leren kennen. “Ik werd warm ontvangen op het nieuwjaarsevent van MPI, in het Oude Postkantoor in Utrecht. In het Dutch Design Hotel Artemis woonde ik de inspiratiesessie bij van HSMAI, en op de bijeenkomst van het Genootschap van Eventmanagers in Het Koninklijk Concertgebouw sprak ik een heleboel interessante mensen. Deze week hoop ik iedereen die ik nog niet heb gezien te ontmoeten op de beurs EvenementContact.”

 

Wilt u in contact komen met de nieuwe hoofdredacteur: redactie@greatervenues.com | (020) 398 1585

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.