Discover the finest spaces
Delen

Het Concertgebouw breidt zakelijke mogelijkheden Kleine Zaal uit

In de Kleine Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam kan vanaf 15 juni gedineerd worden. De maximale capaciteit voor een diner is 150 gasten. Het Concertgebouw werkt nauw samen met een keur aan kwaliteitscateraars, decorateurs en technische leveranciers voor het verzorgen van een onvergetelijk diner. Het vaste podium leent zich uitstekend voor een muzikaal intermezzo. In de Kleine Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw is het tevens mogelijk een congres te organiseren voor maximaal 350 personen. De zaal beschikt over een vaste belichting en we werken samen met professionele AV-leveranciers. Het Concertgebouw is uitstekend bereikbaar: onder het Museumplein bevindt zich een parkeergarage, hiervandaan is het twee minuten lopen naar de hoofdingang.

Klinkende geschiedenis
In Het Koninklijk Concertgebouw weergalmt de geschiedenis. De geschiedenis van de stad Amsterdam en de geschiedenis van de nationale en internationale muziek. Vele wereldsterren en beroemde componisten hebben de afgelopen 125 jaar in Het Concertgebouw opgetreden.

‘Als gast van Het Concertgebouw voelt u dat er in het Concertgebouw wonderen zijn gebeurd.’

 

Koninklijke allure
In de zalen van Het Concertgebouw kunt u uw gasten koninklijk ontvangen voor een diner, receptie of feest. De 18e-eeuwse neoclassistische ornamenten, waarmee de zalen rijkelijk gedecoreerd zijn, geven het gebouw zijn weelderige uitstraling. Veel van deze ornamenten vindt u ook terug in Nederlandse koninklijke paleizen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.