Discover the finest spaces
Delen

Hemkade 48 breidt eventmogelijkheden dankzij restyling

Evenementencomplex Hemkade 48, gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam, heeft een deel van de locatie gerestyled. De entree en de main zaal zijn volledig gerenoveerd. De oude fabriekshal aan de Hemkade 48 heeft door de jaren heen meerdere metamorfoses ondergaan. Van een oude fabriekshal heeft deze als indoor golfcentrum gefungeerd tot dat dit nu alweer vijftien jaar de functie heeft van een multifunctionele evenementenlocatie.

Hemkade 48 wordt al jaren gebruikt voor grote evenementen zoals muziekfestivals. Jay Moens vertelt dat de locatie besloot om een bredere richting op te gaan naast de events die zij al deden. Met de restyling van de entree en de main zaal breiden ze de mogelijkheden uit. Er ligt een nieuwe vloer, barren zijn verplaatst en geschilderd en er is een nieuw licht en geluid systeem geplaatst.

Hemkade 48

In totaal biedt de Hemkade 48 een vloeroppervlakte van bijna 3500 vierkante meter. De locatie heeft zes zalen die zowel afzonderlijk als samen gebruikt kunnen worden. Met de restyling wordt het nog makkelijker om zakelijke bijeenkomsten zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en beurzen te organiseren. De 500 parkeerplaatsen kunnen ook gebruikt worden om een buitenruimte te creëren waar je tenten en foodtrucks kwijt kan. Naast de evenementenhal, beschikt de Hemkade ook over een terras aan het water met uitkijk op het Noordzeekanaal en het festivalterrein Balkenhaven.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.